america clean

onze mensen staan met een glimlach klaar voor jou

Onze mensen

Onze gespecialiseerde en ervaren medewerkers staan dagelijks voor je klaar. We onderhouden je kantoor of woning. We zorgen voor de jaarlijkse grote kuis. We reinigen je ramen, gevels en zonnepanelen. We ruimen zelfs voor je op na een renovatie of verhuis. Voor elke specifieke opdracht hebben we een specialist in huis.

Met de normen en waarden die wij als bedrijf hanteren, gaat ons personeel dagelijks aan de slag om jou tevreden te stellen. We beschouwen onze werknemers als ons maatschappelijk kapitaal en willen dat ze elke dag even deskundig als enthousiast aan het werk gaan.

Zij zijn natuurlijk een onmisbare schakel in onze werking. Om jou altijd perfect van dienst te kunnen zijn, krijgt elke werknemer bij america clean bij indiensttreding een opleiding én gedurende hun loopbaan volgen ze diverse bijscholingen in onze daarvoor ingerichte opleidingslokalen.

 

Solliciteren? Goed idee!

Wij zijn steeds op zoek naar goede arbeidskrachten om ons team te versterken. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Solliciteer hier

Melse Neyens

Algemeen bediende
Personeelsverantwoordelijke


Karla Geusens

Verantwoordelijke schoonmaak
 


Marc Janssens

Verantwoordelijke klusteam
 


Kelly Van Calster

Office Manager
Planning glaswas


Ludo Norek

Project verantwoordelijke
 


Hilde Peerlings

Strategisch en operationeel manager
 


Brecht Willemans

Bestuurder