america clean

allround schoonmaakbedrijf met meer dan 20 jaar expertise en ervaring

Ons bedrijf

Na meer dan 20 jaar expertise en ervaring is america clean uitgegroeid tot een allround schoonmaakbedrijf. Van specialist in ramen wassen tot partner in alles wat met schoonmaken te maken heeft, voor zowel particulieren als bedrijven … een verhaal van vakkundigheid en familie!

Met heel wat jaren ervaring in glasreiniging op zak, startte Ludo Willemans in 1996 zijn eigen bedrijf america clean op. Naast oog voor (kraakhelder) detail en klantgerichtheid, was familie van in het begin een belangrijk aspect. Niet alleen vernoemde hij het bedrijf naar zijn echtgenote Lut America, ook zijn zoon werd betrokken in de zaak. In 2003 nam zoon Brecht de fakkel over en kwam hij aan het hoofd van de bloeiende onderneming.

Deze nieuwe, frisse wind gaf een boost aan de gekende deskundigheid en onberispelijkheid van het Limburgse schoonmaakbedrijf. Zo voegde Brecht de afdelingen Huishoudhulpen met dienstencheques, Professionele Schoonmaak en Kluswerken toe aan het aanbod. Een beslissing die america clean verder deed groeien tot inmiddels meer dan 500 zakelijke en particuliere klanten.

Nog steeds in volle expansie, nam america clean begin 2016 een nieuw bedrijfsgebouw in gebruik in de industriezone Genk Noord met 300 m² administratieve ruimte én ruim 500 m² magazijn en werkruimte.

 

Solliciteren? Goed idee!

Wij zijn steeds op zoek naar goede arbeidskrachten om ons team te versterken. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Solliciteer hier